Technológia

A Pellini SpA egy teljesen egyedülálló, automatizált gyártósoron gyártja termékeit, melyet teljesen számítógépes rendszer vezérel, így biztosítva a lamellák tökéletes deformitását és az egyes komponensek kiváló minőségét. Ez a technológia lehetővé teszi a gyártási folyamat optimalizálását és a napi rendkívül nagy mennyiségű termék előállítását.
A Pellini SpA tervezi, fejleszti és gyártja a két, illetve három rétegű hőszigetelő üvegezésben használható ScreenLine® árnyékoló rendszereket, amelyek hosszú távú és karbantartást nem igénylő megoldása miatt lehetővé teszik az optimális fényáteresztést és a lakásba beáramló napenergia csökkentését.

A reluxák teljesen zárt környezetben működnek, por, szennyeződés vagy időjárási viszonyoktól védve.  Ezáltal megőrzik a hőszigetelt üveg tökéletes tömíthetőségét. Mindemellett az épületek energiateljesítményével kapcsolatos jelenlegi szabvány követelményeinek is maradéktalanul megfelelnek. Az évek során a ScreenLine® több jelentős szabadalmat ért el, alkalmazva azokat a termékek széles skáláján, amelyekkel  elsősorban a napenergia megszűrésére fókuszáltak, mint például  a színek változatossága, az árnyékolás fokozása, továbbá a működés és a sokoldalú alkalmazhatóság.