Slide "W" Rendszer - napelemes, motoros

Válasszon az alábbi típusok közül

Lamellás típus

Az adott típusnál többfajta kivitel létezik. A hőszigetelő üvegszerkezetben elhelyezett távtartó szélessége határozza meg. A termék nevében a számok jelzik a távtartó szélességét.

Pliszé textil típus

Az adott típusnál többfajta kivitel létezik. A hőszigetelő üvegszerkezetben elhelyezett távtartó szélessége határozza meg. A termék nevében a számok jelzik a távtartó szélességét.

 

Az SL20-22 W napelemes rendszer egy napvédelemmel, betörésvédelemmel, fényvédelemmel ellátott a légrésbe integrált reluxa. Külső áramellátást nem igénylő, belső motorral működő hőszigetelő szerkezet,  amely a két-illetve három rétegű szerkezet 20-22 mm-es légrésében található.

Az energiát közvetlenül az ablakon, az üvegre felragasztott napelem modullal nyerjük, mely biztosítja az elektromotor önálló energiaellátását. Az energiát akkumulátor tárolja, így szükség esetén rendelkezésre áll. Az akku folyamatos töltöttségét, a gyengébb szórt, nappali fény is biztosítja. A reluxás üvegszerkezetek felhasználási területe igen széles körű, alkalmazható a külső homlokzatokon ugyanúgy, mint a belső területeken, magánlakásokban, télikertekben, valamint, irodaházakban, iskolákban vagy óvodákban.

A motoros, napelemmel ellátott reluxa minden típusú hőszigetelő rendszerbe beépíthető. Az SL 20-22 W-rendszer ideális ablakcserekor, mivel semmilyen kábel nem szükséges a beépítéséhez/telepítéséhez. A napelemes működtetésnek köszönhetően nincs szükség tápkábelre, és az energiatároló (akkumulátor) megbízható működést biztosít egy hosszabb sötét időszakban is.

Funkció:

A beépített reluxa működtetése történhet le-és felmozgatással valamint a lamellák forgatásával/rögzítésével is.

Működés:

A reluxa motoros emelését, leeresztését és forgatási funkcióját egy olyan csúszkás szenzoros akkumulátorral/modullal érhető el, amely az ablakkerethez vagy közvetlenül az üvegfelülethez van rögzítve.  Az energiát az üvegre felragasztott napelem biztosítja, amely az elektromos motor működéséért felelős. Az akkumulátor egységet adott esetben a hőszigetelő üvegszerkezet külső felületén található szolár panelen keresztül vagy kívánság szerint az akkumulátorba beépített Micro-USB csatlakozáson keresztül lehet feltölteni.

A belső reluxa  20, 22, 27, 29, 32 mm-es méretben elérhető, a lamella szélessége a reluxa típusától függően lehet 12,5 vagy 16 mm-es.