Slide SL16S lamellás

Az  SL16 S-rendszer olyan kézzel működtetett reluxával egybeépített napvédő/árnyékolástechnikai hőszigetelő üvegszerkezet, amely a két-illetve három rétegű szerkezet 16 mm-es légrésében található. Mivel a hőszigetelő üvegszerkezetbe van beépítve, nem függ az időjárási viszonyoktól, nem igényel karbantartást, és mindig tiszta marad, így folyamatosan megbízható működést garantál. Az üveg jobb vagy bal szélére elhelyezett mágneses profil által lehet vezérelni a reluxát. A profilra illeszthető egy csúszka, amelynek a fel-le történő egyenletes mozgását egy felragasztott átlátszó sín segíti. Ezen csúszkával lehet elvégezni a lamellák felemelését vagy leengedését és szabályozható a lamellák dőlésszöge is.  A kézi működtetésű reluxák ideálisak a felújításhoz, mivel nincs szükség hálózati csatlakozásra, annak kiépítésére.
A reluxás üvegszerkezetek felhasználási területe igen széles körű, alkalmazható a külső homlokzatokon ugyanúgy, mint a belső területeken, magánlakásokban, télikertekben, valamint, irodaházakban, iskolákban vagy óvodákban.

Funkció:
A beépített reluxa működtetése történhet le-és felmozgatással valamint a lamellák forgatásával/rögzítésével is.

Működés:
A reluxa kézzel mozgatható a mágneses csúszka által, így lehet a napvédelem és betörésvédelem alapján a kívánt szöget beállítani. A külső vezérlő, csúszka az üveglapra felrögzíthető, illetve eltávolítható. A reluxa mozgatása a csúszka segítségével végezhető el.

A 16 mm-es reluxát elsősorban a meglévő üvegszerkezetek cseréjéhez javasoljuk.

Higénia

A mágneses csúszka egyedülálló módon, szabadalmaztatott Sanitized® antibakteriális, ezüst ionos bevonattal készül, amely megelőzi a baktériumok terjedését. Javasoljuk használatát az egészségügyi intézményekben, és ahol sokan megfordulnak.

SL16S Adatlap

SL16S Adatlap kezelővel

Adatlap
Megnevezés: integrált reluxa
Rendszer: (S) mágneses csúszka működtetésű, kézi mozgatású
Típus: lamellás
Funkció: emelés/leengedés/forgatás
Távtartó, árnyékoló adatok:
Távtartó méreteTípusaLamella szélessége
16 mmMeleg peremes10 mm
Mérettábla:
SL16SMinimumMaximum
Szélesség300 mm1 200 mm
Magasság300 mm2 200 mm
Gyártási megvalósíthatóság:
SL16SMinMaxMagasság maximuma
Szélesség300 mm370 mm1 000 mm
371 mm1200 mm2 200 mm*

*1,61-2,4 m² között csak a forgatási funkció működik.

SL2486
Külső csúszka