Slide SL20S Lamellás

Az  SL20 S-rendszer olyan kézzel működtetett reluxával egybeépített napvédő/árnyékolástechnikai hőszigetelő üvegszerkezet, amely a két-illetve három rétegű szerkezet 20 mm-es légrésében található. Mivel a hőszigetelő üvegszerkezetbe van beépítve, nem függ az időjárási viszonyoktól, nem igényel karbantartást, és mindig tiszta marad, így folyamatosan megbízható működést garantál. Az üveg jobb vagy bal szélére elhelyezett mágneses profil által lehet vezérelni a reluxát. A profilra illeszthető egy csúszka, amelynek a fel-le történő egyenletes mozgását egy felragasztott átlátszó sín segíti. Ezen csúszkával lehet elvégezni a lamellák felemelését vagy leengedését és szabályozható a lamellák dőlésszöge is.  A kézi működtetésű reluxák ideálisak a felújításhoz, mivel nincs szükség hálózati csatlakozásra, annak kiépítésére.
A reluxás üvegszerkezetek felhasználási területe igen széles körű, alkalmazható a külső homlokzatokon ugyanúgy, mint a belső területeken, magánlakásokban, télikertekben, valamint, irodaházakban, iskolákban vagy óvodákban.

Funkció:
A beépített reluxa működtetése történhet le-és felmozgatással valamint a lamellák forgatásával/rögzítésével is.

Működés:
A reluxa kézzel mozgatható a mágneses csúszka által, így lehet a napvédelem és betörésvédelem alapján a kívánt szöget beállítani. A külső vezérlő, csúszka az üveglapra felrögzíthető, illetve eltávolítható. A reluxa mozgatása a csúszka segítségével végezhető el.

Higénia

A mágneses csúszka egyedülálló módon, szabadalmaztatott Sanitized® antibakteriális, ezüst ionos bevonattal készül, amely megelőzi a baktériumok terjedését. Javasoljuk használatát az egészségügyi intézményekben, és ahol sokan megfordulnak.

SL20S Adatlap

SL20S Adatlap kezelővel

Adatlap
Megnevezés: integrált reluxa
Rendszer: (S) mágneses csúszka működtetésű, kézi mozgatású
Típus: lamellás
Funkció: emelés/leengedés/forgatás
Távtartó, árnyékoló adatok:
Távtartó méreteTípusaLamella szélessége
20 mmMeleg peremes12,5 mm
Mérettábla:
SL20SMinimumMaximum
Szélesség300 mm1 500 mm
Magasság600^ mm2 200 mm

^ 300 mm magasságtól csak a lamellák forgatására van lehetőség (SL20SA)

Gyártási megvalósíthatóság:
SL20SMinMaxMagasság maximuma
Szélesség300 mm350 mm1 400 mm*
351 mm550 mm1 800 mm*
551 mm1500 mm2 200 mm**

* 2 200 mm-nél magasabb szerkezetek esetén csak a forgatási funkció működik.
**2,01-3,3 m² között csak a forgatási funkció működik.

SL2486
Külső csúszka