Slide SL16C lamellás

Az  SL16 C-rendszer egy olyan kézzel működtetett reluxával egybeépített napvédő/árnyékolástechnikai hőszigetelő üvegszerkezet, amely a két-illetve három rétegű szerkezet 16 mm-es légrésében található. Mivel a hőszigetelő üvegszerkezetbe van beépítve, nem függ az időjárási viszonyoktól, nem igényel karbantartást, és mindig tiszta marad, így folyamatosan megbízható működést garantál. Az elülső mágneses vezérléssel ellátott SL16C-rendszer által mozgatható reluxa felemelését, leengedését és a lamellák forgatását két mágneses tengelykapcsoló segíti, amelyek közül az egyik a szigetelőüveg belsejében a fejprofilban, a másik, a szigetelő üvegegység külső részén található. A kézi működtetésű reluxák ideálisak a felújításhoz, mivel nincs szükség hálózati csatlakozásra.
A reluxás üvegszerkezetek felhasználási területe igen széles körű, alkalmazható a külső homlokzatokon ugyanúgy, mint a belső területeken, magánlakásokban, télikertekben, valamint, irodaházakban, iskolákban vagy óvodákban.

Funkció:
A beépített reluxa működtetése történhet le-és felmozgatással valamint a lamellák forgatásával/rögzítésével is.

Működés:
A reluxa kézzel mozgatható. A mágnes működtetésével lehet a napvédelem és betörésvédelem alapján a kívánt szöget beállítani. A külső vezérlőegység az üveglaphoz egy erősen ellenálló ragasztószalaggal van rögzítve, amely közvetlenül a belső mágnessel szemben található. A reluxa mozgatása egy végtelített zsinórral történik. A zsinór segítségével lehetséges a reluxa felhúzása és leengedése, valamint a lamellák forgatása.

A 16 mm-es reluxát elsősorban a meglévő üvegszerkezetek cseréjéhez javasoljuk.

SL16C Adatlap

SL16C Adatlap kezelővel

Adatlap
Megnevezés: integrált reluxa
Rendszer: (C) kézi mozgatású, zsinóros
Típus: lamellás
Funkció: emelés/leengedés/forgatás
Távtartó, árnyékoló adatok:
Távtartó méreteTípusaLamella szélessége
16 mmMeleg peremes10 mm
Mérettábla:
SL16CMinimumMaximum
Szélesség300 mm1 200 mm
Magasság300 mm2 200 mm
Gyártási megvalósíthatóság:
SL16CMinMaxMagasság maximuma
Szélesség300 mm370 mm1 500 mm
371 mm1200 mm2 200 mm*

*2,21-2,4 m² között csak a forgatási funkció működik.

CES000
Vezetékes húzó szett

SL2190
Külső motor

SL2248
Tekerős gomb